sex med hest sex i oslo

Her foregår formidlingen av dyresex helt åpent, med deltakere helt ned i 15 år. En kvinne forteller på e-post til VG Nett at hun har drevet med dyresex i 20 år. Særlig til hunden min selvsagt, men også til andre dyr.

For meg er det tilfredstillelsen, men også det litt forbudte som gjør at jeg tenner så voldsomt på dyr, sier kvinnen til VG Nett. Kvinesdal, Kristiansand, Larvik, Sandefjord, Skien og Salten er bare noen få av stedsnavnene som går igjen på dyresex-nettsidene. Flere av brukerne er yngre jenter, og mange beskriver sine erfaringer med dyresex i detalj. Jeg elsker det, skriver en annen kvinne, som kaller seg «jannike».

Folk forteller sjelden legen sin at de har slike tilbøyeligheter, sier sexolog og lege Kjell Olav Svendsen til VG Nett. Ingen av de zoofile VG Nett har vært i kontakt med tør å stå åpent frem med legningen sin. I så fall hadde jeg ikke behøvd være anonym. Men det burde være akseptert, så lenge det ikke går ut over dyrene, sier en kvinne.

Folk driver med det meste. Dyresex er noe folk har drevet med siden tidenes morgen. Dessuten er nordmenn et bondefolk. Jeg tror ikke det er så uvanlig at unge gutter tester ut sin egen seksualitet på dyr, sier Svendsen til VG Nett.

Siden VG Nett skrev om saken i går ettermiddag, har reaksjonene strømmet inn. Svært mange mener at dyrene liker å ha sex med mennesker, andre mener at en må skille mellom ulike typer dyresex.

Svært mange av mennene på forumene vil kun ha seksuell omgang med hunndyr, kvinnene med hanndyr. Det er jo vanvidd! Mannen har tydelige problemer, kanskje det hadde vært lurt for noen å ta kontakt med ham?! Som for eksempel politiet! Og etter dette kanskje loven mot dyresex burde komme i den store røde boka igjen! Har hatt et tilfelle på kløfta der en lite hoppeføll nesten var blitt "voldtatt".

Mannen som gjorde dette hadde brutt seg inn i stallen og bundet opp mora, han hadde også bundet beina og hodet til føllet..

Føllet er nå blitt sky og livredd for beina og bakbarten sin Jeg mener dette burde vært straffbart!! Dyresex er på lik linje med mishandling! Dyrene er på ingen måte villig til sexen, de blir rett og slett bundet vil jeg tro og utsatt for det her!

Kjenner jeg blir kvalm Det er helt uakseptabelt å ha sex med dyr. Men jeg tror ikke hesten veit forskjell på en medisink us og om en mann holder på. Litt forskjell på en arm og en penis. Det tror jeg går på våre oppfettelser av hva som er greit.

Enig med Elin i denne saken! Eller om hesten har på seg mange dekken Greit du forbereder deg på hatkommentarer, men det du sier er likevel ikke ok. Vi gjør mye mot hestens vilje i det daglige men hesten har lært seg og akseptere dette over tid.

Men at noen skal prøve å ha samleie med en hest er totalt uakseptabelt. Det er ikke bare det at det er moralskt urett, man må også tenke over hvordan hesten hadde taklet dette rett å slett følelsemessig, det er jo det som ofte er problemet i en voldektssak, ikke fysiske skader.

Vi gjør mye urett mot hestene, men det er ofte til det beste for de og det de skal prestere, men det å ha sex med en hest er rent misbruk på det aller groveste. Jeg har selv mange ganger måtte ha "mange folk opp der" i sammenheng med graviditeter.

Selv om dette ikke akkurat var noe jeg hadde særlig ønske om, og følte var noe behaglig. Men det er en forskjell på å bli undersøkt, og voldtatt Er det en regel Norge burde ha så er det virkelig dette! Ha sex med en ponnihoppe? Hva tenker han på?! Han skulle vært os psykriater. Egentlig skulle slike folk, vis de utfører det, vært sperret inne. De ødelegger hestene med dette! O han burde vært sendt til et psykiatrisk sykehus eller noe i det minste.. S skaff deg et liv liksom.. Hvorfor finnes det ingen norsk lov som sier at dette er høyst ulovlig??

Håper det blir litt orden på dette fremover Å jeg syns det er helt rett det hu som er dagli leder av tromsdalen rideklubb. Jeg hadde selv gjort helt det samme jeg om jeg hadde sittet i den stilingen. Det sier sitt om norsk lov! Det er bare utrolig trist!!!!!!! Mens en voldtekt er av en helt annen karakter også på en hest vil jeg tro, når det gjelder dette går det jo ut på å tilfredstille mannen, ikke å gjøre en nødvendig undersøkelse på en så skånsom måte som mulig Synes det er helt sykt at lovene tillater dette, politikerne burde virkelig reagere for hester er garantert ikke de eneste dyrene som blir utsatt for dette..

Men jeg er helt enig i det med å binde opp hoppa ved bedekning, det kommer jeg aldri til å gjøre når jeg skal bedekke hoppa mi. Det samme gjelder for en veterinær som skal sjekke ei hoppe der bak. Og selv om det kan være ubehagelig, er det vel ikke å kalles menneske- eller dyre-mishandling. Men når ei jente - eller ei hoppe - blir voldtatt - DET er noe helt annet! Og det er like syykt om det er et menneske eller dyr som blir "tatt" uten samtykke.

Skulle nesten tro at de som opphevet loven om straffbar "utuktig omgang med dyr" hadde "løst sjøl" Loven burde innføres igjen. Det er sant det Elin skriver, Hvorfor er det ikke dyremishandling å foreta ultralydundersøkelser, hvis man har lov å ha sex med dyr?!?!! Og det er alt for mye dyremishandling som går ustraffet hen.. Men er Selvfølgelig helt enig, dette er utrolig ekkelt!!

Jeg syns verden er syk! Men han gjør ikke noe ulovelig, det er lovene som er helt gale. Vi i Norge er liksom verdens beste dyreland hvis jeg skal kalle det det. Men det virker jo ikke akkurat sånn, når en kan ha seg litt med dyr. Dette er helt sykt at denne loven eksisterer i Norge! Lag en lov som sier at det er straffbart å ha sex med ALLE dyr. Denne mannen må være sins forrvirret. Det er helt hårreisende at dette ikke er ulovlig! Hvordan noe sånt faktisk kan være lovlig skjønner jeg ikke..

Passord Registrer deg Glemt passord? Har du ikke registrert din e-postadresse enda? NM skogshest Fotograf: Vivi Lindahl Herning Se hva vi fant Fotograf: Marie Hatlevoll Se alle gallerier.

Sex med hest sex i oslo

Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Artikkelen er flere år gammel.

Fra årsskiftet trådte den nye dyrevelferdsloven i kraft. Les hele loven her. Disse tidstyvene ødelegger arbeidsdagen. Ekspert om Apple Pay: Laster innhold, vennligst vent.. Følg nyhetsbildet akkurat nå. Rørleggere frakter toaletter med elsykkel etter parkeringstrøbbel. Fri-leder anmeldte drapstrusler, men politiet henla saken. Marius Tetlie Norsk Presseforbund, logo.

Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Ikke forbudt Ifølge Reuters er det ikke forbudt med dyresex i staten Washington, men ifølge sersjant John Urquhart ved King Country politidistrikt vil man nå etterforske om det foregår dyresex med mindre husdyr, noe som dermed kan betraktes som dyreplageri. Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her. Tipping Lotto Trav Portia Y. Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Døde etter sex med hest Publisert: Han søkte trolig en uvanlig form for spenning, men det hele gikk fryktelig galt.

Noe viktig på gang Tor Hammerø.

Hun er kritisk til at et lovforbud mot seksuelt misbruk av dyr ikke har eksistert tidligere, men sier at Dyrevernalliansen nå vil se fremover og er glade for at et forbud endelig er gjeldende. I den nye dyrevelferdsloven står det også for første gang svart på hvitt at vold mot dyr er forbudt. Tidligere har det kun hett at «det er ulovlig å sparke eller slå med staur».

Fra og med i går er det også lovpliktig å varsle myndighetene ved mistanke om dyremishandling eller vanskjøtsel av dyr. Varslingsplikten er en viktig nyvinning i loven som jeg forventer blir et betydelig bidrag i arbeidet med å forebygge dyretragedier, sier landbruksminister Lars Peder Brekk Sp til Nationen.

Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Artikkelen er flere år gammel. Fra årsskiftet trådte den nye dyrevelferdsloven i kraft. Les hele loven her. Disse tidstyvene ødelegger arbeidsdagen. Ekspert om Apple Pay: Laster innhold, vennligst vent.. Unormalt tenningsmønster og uvanlige fantasier burde ikke være nok til å kvalifisere til slik drittslenging. Jeg tror du burde søke informasjon andre steder enn på nett.

Jeg er redd for at du kan bli skadet, som noen andre nevnte. Også slår det meg at risikoen for infeksjoner er vel ganske høy. Du er nok ikke alene om å fantasere om slike ting, men du bør nok spørre deg om det kan være nok med fantasier. Finn mer informasjon først. Det var selvsagt TS jeg skulle henvende meg til og ikke sommerglede. For det er det det hadde vært om det var et ennet menneske du tente på som ikke kunne svare for seg, men som alikevel ble opphisset Få deg heller en type Tråden er ryddet iht KGs regler.

Jeg skjønner at fantasier ikke nødvendigvis henger sammen med hva man gjør i virkeligheten. Når det er sagt så håper jeg du ikke setter fantasien ut i livet. Både for din og hestens skyld. Mest for hestens skyld!

Du har et valg.. Som de over vil den kunne komme til å skade deg.. Hester er flokkdyr der vi, mennesket , har satt oss i lederposisjon.

Noe annet ville ha vært veldig farlig. Dette burde forbys ved lov! Hester har ikke sex for nytelsens skyld, den har sex for å formere seg. Derfor vil nok ikke en hest ha sex med deg, så da gjør du noe imot dyrets vilje.

Så da kan du umulig si at dette er noe for hesten. Det bare delfiner og mennesker som har sex for nytelsens skyld. Kjeppen var tykk som en brusflaske, og det var bare såvidt jeg fikk den inn. Men jeg hadde øvd meg på forhånd, med nettopp: Så jeg var allerede max utvidet. Jeg var splitter naken, og åpnet med å tenne hingsten. Jeg smurte inn kjeppen hans med en helflaske glidemiddel, og fyllte opp vaginaen min til det rant ut av meg nedover lårene mine. Både jeg og hingsten stod lent oppetter en båsvegg, sånn at om han gikk for dypt, kunne jeg fjære med beina i stedet for å bli klemt.

Han var ikke i nærheten av å komme helt inn, og det kjentes som om han skulle sprenge meg. Men du verden så godt. Han fikk sprute inni meg, men det bare rant ut av meg. Det var utrolig mye sæd! Jeg skal gjøre dette flere ganger, vær sikker! Tråden stenges iht KGs regler. Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.

Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Sex med hesten? Sign in to follow this    Followers 0. Guest Beita   0 0. Report post  ·  1. Posted April 18, Jeg er en 18 år gammel country-jente, og blir sinnsykt kåt av og til.

Jeg har lyst til å ha sex med Bruno, hesten min. Jeg er ganske vid der nede, så jeg tror det går. Stemmer det at det er lov å ha sex med større dyr i Norge? Så spar meg for moraliseringen hvis det bare en snakk om mishandling. Hva slags glidemiddel vil dere anbefale når man får en så stor en?

Kan jeg få allergisk reaksjon av sæden? Jeg er ikke allergisk mot hest.

Escort service de tinder online

VAKRE NAKNE DAMER LILLESTRØM MASSASJE